Spil om penge er ikke tilladt for personer under 18 år!

- Afhængig af spil - test dig selvRevolutionerende 3D Internet poker hos PKR.com

PKR Back-Gammon.dk er røget med på poker bølgen og efter vores klare overbevisning, er dette det bedste poker rum på nettet. Alle Back-Gammon.dk's brugere får op til $800 bonus ved første indskud - PKR Bonus Code: BG800

PKR har med lanceringen af deres nye 3D poker site åbnet porten for anden generation af online poker. Sitet er startet og designet af Jez San, der er pioner indenfor computerspil. Jez San har været med helt fra starten og har blandt andet lavet spil til Commadore, Amiga og Nintendo. Da han første gang prøvede at spille Internet poker, tænkte han: "Det her kan jeg gøre bedre!" - Det har taget flere år at fremstille PKR og lanceringer er flere gange blevet udsat for at gøre sitet så perfekt som muligt.

Grafik og brugerflade
Grafikken er helt eminent. Allerede ved første øjekast ses det tydeligt hvor meget arbejde, der er langt i udviklingen. Der er brugt det nyeste indenfor video game teknologi, hvilket gør hele oplevelsen meget levende. Både spillere, borde og omgivelserne er gjort så virkelighedsnære som muligt.

PKR har også brugt meget tid på brugervenligheden. Det fungerer ved hjælp af tydeligt markeret fanebalde, der gør det overskueligt og let at finde rundt blandt de mange undermenuer.

Du designer selv din person
Tøj: Du kan meget udførligt vælge tøj, hvilket er lige fra sko til solbriller.

Design din egen person Stemme: Da du under spillet har mulighed for at sige en masse forskelligt til de andre spillere, kan du også vælge accent til din stemme.

Udseende: PKR har gjort det muligt at ændre personlige træk på din person. Du kan derfor ændre alder, øjne, kindben, hår, skæg m.m. Derudover udloves der også fotoscanninger, hvilket vil sige, at du indsender et billede af dig, hvilket derefter vil blive brugt til at designe din person.

Nogle features skal man optjene PKR point for at "købe". Pointene samles ved at spille deres turneringer og cash games.

Tricks
Under spillet er det muligt at lege med sine chips. Du kan således stable dem fra to til en bunke, køre dem mellem dine fingre osv. Til at starte med at kan du tre tricks, men på samme måde som med tøjet, kan du også bruge dine PKR point til at få nye tricks.

Det psykologiske spil
Den helt store forskel fra alle andre Internet poker rum ligger i de psykologiske muligheder. Denne anden generation af Internet poker er det nærmeste du kommer live poker på nettet. Der er meget interaktion mellem spillerne, og du har markant flere strenge at spille på i forhold til de gamle Internet poker rum.

Kort som i live poker
Hos PKR starter hver spiller med at se sine kort en gang. Derefter bliver kortene lagt på bordet som i live poker. Vil en spiller gerne se sine kort igen, kan hele bordet se, at han tager kortene op. Du kan derfor få et 'tell' på en person, der lige skal sikre, at han har flush træk, eller du kan selv tage dine kort op for at forvirre de andre spillere. Vil du vise dine kort kan du også det og hvis du er en flab, er det også muligt bare at vise det ene kort.

Vis din begejstring
Under spillet er det hele tiden muligt at vise sin begejstring ved højtlydt at grine, klappe, juble og meget mere. Surt show! Viser en spiller sine kort efter et vellykket bluf og kombinerer det med et hånligt grin eller vild jubel, kan det næsten mærkes, hvordan modstanderne krummer tær. PKR har også gjort det muligt at tilkendegive godt spil eller sympati med en anden spiller. Det er derfor muligt at rose ved at sige "Nice hand" vende tommel fingeren op eller give et anerkende klap.

Psyke din modstander
Hvis en spiller har foldet, kan han nærmest presses i tilt ved efterfølgende at lave 'Loser- tegnet' (der laves et stort L med dine fingre). Det er også muligt at emittere at han er en 'Chicken' ved at lave baskende bevægelser med albuerne kombineret med kylling lyde. Ud over disse er der en lang række andre features: Du kan danse, græde, hoste, plus mange flere. PKR har taget mange aspekter fra live poker med, hvilket gør, at der er virkelig mange muligheder for at forvirre og snyde modstanderne. Samtidig risikerer du ikke sure venner, hvis du gentagne gange har hoveret. Du kan tillade dig lidt mere, end du kan ved live poker, men har nu masser af muligheder for at bruge de psykologiske aspekter, som før har manglet i Internet poker.

$800 i bonus hos PKR
Selvom PKR er helt unikt, er det stadig muligt at få bonus ved første indskud. Back-Gammon.dk kan således tilbyde dig 100% i bonus op til $800 ved dit første indskud.

PKR Bonus Code: BG800

Sætter du således f.eks. $100 ind vil du få $100 ekstra i bonus med denne PKR bonus kode. For at få bonusen skal du først have optjent et vist antal PKR point. Ved en bonus på $800 skal du have optjent 180.000 PKR point. Du kan løbende følge, hvor mange PKR point du har optjent under 'My Account'.

PKR er det bedste Internet poker rum
Det er tydeligt for enhver at alt er gennemarbejdet og resultatet er virkelig blevet godt. PKR har på fornemmeste vis taget det bedste indenfor video game teknologien og indført det psykologiske i Internet poker. Layoutet er lækkert og bruger fladen fungerer godt ved hjælp af faneblade og undermenuer. Selve spillet er det helt unikke ved PKR. Det er det absolut tætteste du kommer live poker på nettet, derudover er der så mange features og muligheder, at det aldrig har det været sjovere at spille Internet poker.

Et pokerbord hos PKR

Klik her for at besøge PKR
Nyhedsbrev
Back-Gammon.dk's NyhedsbrevBack-Gammon nyhedsbrev
Danske Spil Backgammon
Spil backgammon hos danskespil.dk og vind jackpot!PKR - Den bedste poker side på Internettet
Læs mere om det bedste poker site på nettet

Test

Begynderhjælp:
Brættet, startopstilling og formål
Ryk
Slået på baren
Tage ud
Gammon og Backgammon
Dobleterningen
Spilletyper
Tips og gode råd:
Features på nettet
Spillestrategi
Doblingsvindue
Tage ud
Små tips
Åbningsslag
Analyse software
Spillesider:
Play65
TrueMoneygames
Gammon Empire
MoneyGaming
Features:
Kontakt
Nyhedsbrev