Spil om penge er ikke tilladt for personer under 18 år!

- Afhængig af spil - test dig selvAirBingo

Airbingo - når du søger et hyggeligt spillested
af Ditte, Back-gammon.dk

Air bingo finder du et utroligt brugervenligt spillested. Som nybegynder er det nemt at hoppe direkte ind i Air Bingos spændende spilleunivers. Airbingo er et super hyggeligt spillested. Imens du spiller kan du chatte med andre brugere, og måske skabe helt nye venskaber.

Airbingo

Air Bingo sjov hyggestund

Det jeg specielt godt kan lide ved online Air Bingo er, at der er mange forskellige bingovarianter, så du kan finde et spil, der matcher dine egne ønsker. Foruden bingo, er der også andre spil at vælge imellem. Der er kasino, chatspil, spilleautomater og mulighed for at købe skrabelodder. Til hvert spil er der en mindre spilleguide, der hjælper dig på vej.

Airbingo bonus

Air Bingo startbonus 50 kr.

Det er let at komme i gang, og Air Bingo tilbyder alle nye brugere en startbonus på 50 kr., som du kan købe bingoplader for. Det smarte er, at hvis du vinder en gevinst, kan du købe flere plader, hvis ikke - er det ikke din private bankkonto, der må lide. Så du kan udforske Airbingo helt gratis. Det er næsten svært at lade være. Dog er det vigtig at vide, at den gratis bonus på 50 kr. er bonuspenge, som først kan indløses når din egen indbetalingsbonus og de gratis 50 kr. er gennemspillet 10 gange.

Air Bingo præmier.

Air bingo bonus Air bingo har forskellige dagskampagner. Jeg kan specielt godt lide "Rockende Torsdag", hvor du kan være med til at spille om en garanteret jackpot på 5.000 kr. Hver dag sker der noget nyt på hjemmesiden, og det er nærmest umuligt at kede sig.

Hos Air Bingo kan du også blive den heldige vinder af 10 millioner kr. Først skal du score en jackpot i Skattekisten eller Stjerne Jackpot med mindre end 50 trækninger. Så har du 100.000! Det er valgfrit om du vælger at beholde disse eller fortsætter jagten på de 10 millioner kroner. Airbingo har tilmed en ordning med loyalitetspoint. Du modtager 10 loyalitetspoint når du køber bingoplader for 10 kr. De kan indløses til 10 kr., når du har 1000 loyalitetspoint. (gælder ikke bonuspenge).

Air Bingo sikker og brugervenlig

Hos airbingo dk kan du finde et telefonnummer til en døgnåben kundeservice. De går meget op i at sikre dine personlige oplysninger, så de er beskyttet og utilgængelige for udenforstående.

Jeg anbefaler gerne Air Bingo, da jeg selv har haft en rigtig god oplevelse med de farverige spil. Hjemmesiden har en høj standard med hensyn til grafik og udbud af spil. Og som bruger, har jeg tillid til sikkerhed og kundeservice. Derudover forkæler Air Bingo sine brugere med kampagner og bonuser.

Retur til BackGammonGå til Airbingo >>

Nyhedsbrev
Back-Gammon.dk's NyhedsbrevBack-Gammon nyhedsbrev
Danske Spil Backgammon
Spil backgammon hos danskespil.dk og vind jackpot!PKR - Den bedste poker side på Internettet
Læs mere om det bedste poker site på nettet

Test

Begynderhjælp:
Brættet, startopstilling og formål
Ryk
Slået på baren
Tage ud
Gammon og Backgammon
Dobleterningen
Spilletyper
Tips og gode råd:
Features på nettet
Spillestrategi
Doblingsvindue
Tage ud
Små tips
Åbningsslag
Analyse software
Spillesider:
Play65
TrueMoneygames
Gammon Empire
MoneyGaming
Features:
Kontakt
Nyhedsbrev